Κορονοϊός: Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ για την αναβολή του Euro

Κορονοϊός: Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ για την αναβολή του Euro
H κλήρωση των playoffs του Euro 2020 AP Photo/Andreea Alexandru

Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ από τις λίγκες και τις ομάδες για την αναβολή του Euro 2020 και τη διεξαγωγή του ένα χρόνο αργότερα. Ποια είναι η προτεραιότητα των συλλόγων και των αρχών του ποδοσφαίρου κάθε χώρας.

Την Τρίτη (17/3) είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA και των 55 επί μέρους ομοσπονδιών ως συνέπεια της έξαρσης του κορονοϊού. Σε αυτή θα κριθεί η τύχη του Euro 2020, αλλά και το format με το οποίο θα συνεχιστούν το Champions League και το Europa League, όπου εξετάζεται η λύση του Final 4 σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, η UEFA αναμένεται να ζητήσει 300 εκατ. ευρώ από τις λίγκες και τις ομάδες για την αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή του ένα χρόνο αργότερα (Ιούνιος 2021), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγλου δημοσιογράφου Ντέιβιντ Όρνσταϊν του TheAthletic.

Προτεραιότητα των συλλόγων και των αρχών του ποδοσφαίρου κάθε χώρας, βέβαια, είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν με κάποιο τρόπο, που έχει διακοπεί στα περισσότερα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα