Κορονοϊός: "Θύμα" και ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

ΣΕΓΑΣ

Αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου.

"Θύμα" του κορονοϊού και ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου και αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.

Ο ΣΕΓΑΣ θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ενώ στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν το άθλημα κι έχουν προκύψει μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στη διοργάνωση.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη (10/3) συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συζητήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει στις ανάλογες αποφάσεις, σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της».

Τι πρέπει να ξέρω για τον κορονοϊό

Πώς μεταδίδεται Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό

Τα νοσοκομεία αναφοράς Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ταξίδια Κορονοϊός και αεροδρόμια: Τι να προσέξετε.

Η επιδημία στον πλανήτη Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network