Κορονοϊός: “Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ” δήλωσε ο Σίλβερ

Κορονοϊός: “Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ” δήλωσε ο Σίλβερ

Ο Άνταμ Σίλβερ παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας ότι η διακοπή της σεζόν στο ΝΒΑ λόγω του κορονοϊού θα κρατήσει τουλάχιστον 30 μέρες.

Για τουλάχιστον ένα μήνα το ΝΒΑ θα έχει λουκέτο.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη του Άνταμ Σίλβερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBA TV όταν κλήθηκε να σχολιάσει ΝΒΑ τη διακοπή της σεζόν που επιβλήθηκε στο πρωτάθλημα επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, για να τον ακολουθήσει ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλβερ: όπως τα μεταφέρει το Sport24.gr: “Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες. Δεν ξέρουμε περισσότερα προκειμένου να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Θέλαμε όμως να δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις στους παίκτες, τις ομάδες και τους φιλάθλους αναφέροντας ότι θα κρατήσει η διακοπή τουλάχιστον 30 μέρες. Μετά βέβαια το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο για το αν οι αγώνες θα γίνουν με ή χωρίς φιλάθλους. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει λογική και δεν θα ρισκάρει την υγεία κανενός. Ειλικρινά όμως είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή για να ξέρουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα