Κορονοϊός: H UEFA συζητά την αναβολή όλων των αγώνων του Europa League

Κορονοϊός: H UEFA συζητά την αναβολή όλων των αγώνων του Europa League
AP

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι, οι διοικούντες την UEFA σκέφτονται σοβαρά να αναβάλλουν όλες τις αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Europa League.

Η έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο έχει δημιουργήσει, όπως είναι λογικό, τεράστιο πρόβλημα και στη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ήδη αρκετές λίγες έχουν αποφασίσει είτε την αναβολή των αγώνων είτε τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, πολλά παιχνίδια του Champions League έχουν αποφασιστεί να γίνουν δίχως την παρουσία κόσμο, όπως θα συμβεί απόψε (11/03, 22:00) με το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ. ενώ το ίδιο ίσχυσε και για το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της Βαλένθια και της Αταλάντα στο Μεστάγια.

Σύμφωνα με το Sport24, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους ακόμα και στη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, με τη Χετάφε να ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αυριανό αγώνα με την Ίντερ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη Ρόμα, η οποία δεν έλαβε άδεια προσγείωσης στην Ισπανία υπό το φόβο μετάδοσης του κορονοϊού.

Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι, οι διοικούντες την UEFA σκέφτονται σοβαρά να αναβάλλουν όλες τις αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Europa League, μεταξύ των οποίων είναι και το Ολυμπιακός – Γουλβς (12/03, 22:00). Τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις προσεχείς ώρες, καθώς απομένουν λιγοστός χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή των αυριανών αγώνων.

Θυμίζουμε πως η Γουλβς ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ύστερα από την είδηση πως κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει νοσήσει από τον ιό, αλλά οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα