Κουκοδήμος: Σκληρή επίθεση σε Αυγενάκη - Μιλά για "πληγή"

Κώστας Κουκοδήμος
Κώστας Κουκοδήμος EUROKINISSI

Ολομέτωπη επίθεση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού μέσω ανάρτησής του στο Facebook εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Κατερίνης και παλιός Ολυμπιονίκης, Κώστας Κουκοδήμος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Κώστας Κουκοδήμος, τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Κάνοντας λόγο περί "φαρσοκωμωδίας" σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ, χαρακτήρισε τον Λ. Αυγενάκη "πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό", ενώ προσέθεσε ότι "είναι εντεταλμένος συμφερόντων".

"Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι «πληγή» για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη Ν.Δ.

Αυτοί που «μπήκαν από το παράθυρο» στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λευτέρης Αυγενάκης, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network