Κύπελλο Ελλάδας: Στις 27/4 οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 27/4 οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκαν στις 27/4, κάτι που προέκυψε (και) από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη Super League Interwetten για το πρωτάθλημα.

Ο προγραμματισμός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας άλλαξε λόγω της πορείας του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συνεννόηση προκειμένου να βρεθεί η ημερομηνία για τις ρεβάνς και αποφάσισαν αυτοί οι αγώνες να διεξαχθούν στις 27 Απριλίου. Η ρεβάνς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 18:00 και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στις 20:00. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως όριζε το αρχικό πλάνο.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία (20/04, 19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) τη Μ. Τετάρτη (20/4) και μια ημέρα μετά (21/4) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21/04, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Η ΕΠΟ περιμένει ένα χαρτί από την UEFA που θα ανάβει το “πράσινο φως”, μιας και εκείνη την ημέρα γίνεται αγώνας Champions League και ως εκ τούτου χρειάζεται έγκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Την Τετάρτη 27/04 θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός στο ΔΑΚ έχει ώρα έναρξης 18:00 και αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα