Λαμπερή εκδήλωση από την Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ

Λαμπερή εκδήλωση από την Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ διοργάνωσε εκδήλωση κατά την οποία σπουδαίοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την αγωνία τους για το αύριο με εκπροσώπους του αθλητισμού.

Μία εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες και με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/3) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από την Επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ. Εκεί παρευρέθηκαν σπουδαίοι αθλητές, άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και εκείνοι που τον στηρίζουν.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση είχε θέμα μία βιωματική αθλητική εμπειρία με τίτλο “…από τον πρωταθλητισμό των γηπέδων, στον πρωταθλητισμό της ζωής…”. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να συζητήσουν για την πορεία τους μέχρι τώρα, αλλά και τις αγωνίες τους για το αύριο.

Από αριστερά: Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Καγιαλής, Γιώργος Δασκαλάκης, Σπύρος Καπράλος και Λευτέρης Πετρούνιας συνομιλούν πριν την εκδήλωση.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε μεταξύ άλλων οι Γιώργος Βασιλειάδης (Υφυπουργός Αθλητισμού), Σπύρος Καπράλος (Πρόεδρος της ΕΟΕ), Γιώργος Δασκαλάκης (Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan), Πάνος Μπόλλας (Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ), Βασιλική Μιλλούση (Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών), Λευτέρης Πετρούνιας (Χρυσός Ολυμπιονίκης), Παύλος Καγιαλής (Χάλκινος Ολυμπιονίκης), Χρήστος Βολικάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας).

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών, Βασιλική Μιλλούση με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

 

Ουσιαστικά τα οκτώ προαναφερθέντα πρόσωπα συνέθεσαν τέσσερα διαφορετικά δίδυμα κατά τα οποία ένας παράγοντας του αθλητισμού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν πρωταθλητή για την επόμενη ημέρα μετά το τέλος της αθλητικής πορείας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή των αθλητών, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που περνούν για να φτάσουν στις κατακτήσεις των μεταλλίων.

Δύσκολα έβαλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Την ίδια ώρα όμως εξέφρασαν και την αγωνία τους για την επόμενη ημέρα. Εκεί όπου τα περισσότερα από τα προνόμια του παρελθόντος έχουν πάει περίπατο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη  να αποκαλύπτει στον Λευτέρη Πετρούνια πως γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί μία λύση σε αυτό το θέμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συνομιλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Stoiximan, Γιώργου Δασκαλάκη με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας, Χρήστο Βολικάκη.

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Παύλος Καγιαλής συνομίλησε με τον Πάνο Μπόλλα (Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ)

 

Οι δυο τους συζήτησαν για τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και το πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη των εταιριών στους αθλητές. Μάλιστα, ο Χρήστος Βολικάκης αποτελεί ένα από τα 17 μέλη της Stoiximan Tokyo Team τα οποία μαζί με τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών δέχονται της στήριξη της κορυφαίας διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρίας στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Πάντα χαμογελαστοί οι Λευτέρης Πετρούνιας, Χρήστος Βολικάκης και Βασιλική Μιλλούση.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευχή όλων τέτοιες εκδηλώσεις να συνεχιστούν και να αποτελούν τη βάση για τη βελτίωση ορισμένων εκ των προβλημάτων του ελληνικού αθλητισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα