ΛεΜπρόν για Τραμπ: “Κανείς στο ΝΒΑ δεν λυπάται που δεν παρακολουθεί τους αγώνες”

ΛεΜπρόν για Τραμπ: “Κανείς στο ΝΒΑ δεν λυπάται που δεν παρακολουθεί τους αγώνες”
Ο Λεμπρόν Τζέιμς AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε στις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν βλέπει αγώνες του ΝΒΑ επειδή οι παίκτες γονατίζουν στον Εθνική Ύμνο και είπε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα... λείψει σε κανέναν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε ξανά ανοιχτά με τους ΝΒΑερς, αυτή τη φορά επειδή γονατίζουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας “αισχρή” αυτή την κίνηση και ότι είναι λόγος να μην παρακολουθεί αγώνες ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενημερώθηκε για αυτή την δήλωση. Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος για το αν τον ενδιαφέρει ή όχι.

“Δε νομίζω ότι λυπάται κανείς στην μπασκετική κοινότητα επειδή δεν θα παρακολουθεί τους αγώνες” δήλωσε σχετικά ο σταρ των Λέικερς, για να προσθέσει με νόημα στην συνέχεια αναφερόμενος έμμεσα στο γεγονός ότι είναι γνωστή η κόντρα του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: “Αυτό είναι το μόνο που θα πω επί του θέματος. Ξέρω ήδη τι θα γίνει επειδή το είπα αυτό, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο”.

Σύμφωνα με το Sport24, στην συνέχεια ο Τζέιμς αναφέρθηκε έμμεσα στον Τραμπ, αφού τόνισε ότι πλησιάζουν οι εκλογές των ΗΠΑ και είναι μία καλή στιγμή για τους πολίτες της χώρας να στείλουν την δική τους απάντηση:

“Νομίζω ότι το παιχνίδι μας βρίσκεται σε εξαιρετική θέση και έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο που το λατρεύουν και προσπαθούμε να του δώσουμε αυτό που θέλει. Την ίδια στιγμή όμως ο κόσμος σέβεται και τα υπόλοιπα πράγματα που μπορούμε να φέρουμε εκτός γηπέδου και τα αναγνωρίζει.

Ελπίζω όλοι, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και μεγέθους, να αντιληφθούν το είδος της ηγεσίας που έχουμε αυτή τη στιγμή και να καταλάβουν ότι πλησιάζει ο Νοέμβριος, σε μία μεγάλη στιγμή για μας τους Αμερικανούς. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό, να λέμε ότι ‘θελουμε κάτι καλύτερο, θέλουμε αλλαγή’, έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Το παιχνίδι όμως θα συνεχιστεί και χωρίς αυτόν (σ.σ τον Τραμπ) να έχει τα μάτια του πάνω του. Μπορώ να μιλήσω όση ώρα θέλετε για το παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα μπορούσε να μας νοιάζει λιγότερο ότι δε μας παρακολουθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα