Μίλαν: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντοναρούμα στους οπαδούς

Μίλαν: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντοναρούμα στους οπαδούς
 Τζανλουίτζι Ντοναρούμα

Δύο 24ωρα μετά τον θρίαμβο της Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ και την κατάκτηση του Euro 2020, ο Τζίτζο Ντοναρούμα θέλησε να πει επίσημα αντίο στην Μίλαν και στους οπαδούς της μέσω μακροσκελούς ανάρτησής του στο Instagram.

Το επίσημο αντίο του στην Μίλαν και στους τιφόζι των ροσονέρι θέλησε να απευθύνει το βράδυ της Τρίτης (13/7) ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας και MVP του Euro 2020 να αποχαιρετάει τον μιλανέζικο σύλλογο μέσω Instagram, όπως μεταδίδει το Sport24.gr.

“Κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά είναι μέρος της ανάπτυξης ενός ανθρώπου. Όταν ήρθα στην Μίλαν ήμουν λίγο μεγαλύτερος από ένα μικρό παιδί, για οκτώ χρόνια φόρεσα αυτή τη φανέλα με υπερηφάνεια, παλέψαμε, υποφέραμε, νικήσαμε, κλάψαμε, ζήσαμε χαρές μαζί με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, όλους εκείνους που αποτέλεσαν και αποτελούν μέρος του συλλόγου, μαζί με τους οπαδούς μας που είναι κομμάτι αυτού που για πάρα πολλά χρόνια ήταν οικογένεια.

Με την ροσονέρα φανέλα πέτυχα κάποιους σημαντικούς προσωπικούς στόχους, όπως το ντεμπούτο μου στα 16 χρόνια στην Serie A. Έζησα εκπληκτικά χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Τώρα έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού, μία απόφαση που δεν ήταν εύκολη, το αντίθετο, και σίγουρα δεν φτάνει ένα ποστάρισμα για να την εξηγήσω. Ίσως δεν μπορεί καν να εξηγηθεί επειδή τα πιο βαθιά συναισθήματα δεν μπορούν να μεταφραστούν σε λέξεις.

Αυτό που μπορώ πω είναι πως μερικές φορές είναι σωστό να επιλέγεις να αλλάξεις, να αντιμετωπίσεις διαφορετικές προκλήσεις, να μεγαλώσεις, να ολοκληρωθείς.

Όλοι οι ροσονέρι που έχω συναντήσει, από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου ως ένα σημαντικό και θεμελιώδες κομμάτι στη διαδρομή της ζωής που με έκανε αυτό που είμαι.

Εύχομαι στην Μίλαν όλες τις δυνατές επιτυχίες και το κάνω με την καρδιά, με την στοργή που με συνδέει με αυτά τα χρώματα, ένα συναίσθημα που η απόσταση και ο χρόνος δεν μπορούν να ακυρώσουν”, αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 22χρονος κίπερ αναμένεται την Τετάρτη (14/7) στο Παρίσι όπου μέσα στις προσεχείς ημέρες θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Παρίσι Σεν Ζερμέν με ισχύ μέχρι το 2026, με τον ίδιο να κερδίζει 12 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με το γαλλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα