Μιλγουόκι Μπακς: Στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων ο Άλεξ Λάσρι

Μιλγουόκι Μπακς: Στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων ο Άλεξ Λάσρι
Photo Credits: Tony Atkins / Twitter

Στη διάρκεια του Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ, ο Senior Vice President των Μιλγουόκι Μπακς, Άλεξ Λάσρι, δεν ήταν σπίτι για να δει το παιχνίδι, αλλά στους δρόμους, διαδηλώνοντας μαζί με συμπολίτες του.

Από την πρώτη στιγμή, οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν δείξει πως δεν πρόκειται να έχουν ρόλο κομπάρσου σε οτιδήποτε αφορά στις αντιδράσεις του NBA για τα φαινόμενα ρατσισμού, τις φυλετικές διακρίσεις και τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Το αυτό επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά με την στάση του ο Senior Vice President της ομάδας, Άλεξ Λάσρι, ο οποίος στη διάρκεια του Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ δεν ήταν σπίτi ιγια να δει την εξέλιξή του, αλλά στους δρόμους, διαδηλώνοντας μαζί με συμπολίτες του. Μαζί με χιλιάδες ακόμη διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκε για τους επτά πυροβολισμούς που δέχθηκε πισώπλατα ο Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Τζορτζ Χιλ συνέχιζε να εκφράζει με τον δικό του τρόπο την αντίθεση στην κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Sport24.gr Ο γκαρντ των Ελαφιών δεν βγήκε στο παρκέ για την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου, έμεινε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και εν συνεχεία, μόλις πριν από την έναρξη του αγώνα με το Ορλάντο πήγε στον πάγκο της ομάδας του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα