Μίσιτς: “Έκανα εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις”

Μίσιτς: “Έκανα εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις”
Γιόζιπ Μίσιτς

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο πλέον έχει αφήσει στο παρελθόν.

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της νυν ομάδας του, της Ντινάμο Ζάγρεμπ, παραχώρησε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς και για πρώτη φορά ο Κροάτης αναφέρθηκε ανοιχτά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε. Ο έμπειρος μέσος αποκάλυψε ότι είχε όγκο στα γεννητικά όργανα, έκανε επέμβαση και πλέον είναι καλά.

Ο Μίσιτς, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, αναφέρθηκε και πως αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ όταν ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ για την ανανέωση του δανεισμού του αλλά ήταν λογικό αυτό να περάσει σε δεύτερη μοίρα. ΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην μέσος του Δικέφαλου:

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: “Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στην Κροατία, ειδικά στον καλύτερο κροατικό σύλλογο. Περιπλανήθηκα στο εξωτερικό για τρία χρόνια και τώρα είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ντιναμό.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, μπορώ να πω την πραγματική αλήθεια. Έκανα χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις, αλλά τώρα το πρόβλημα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά επέστρεψα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα”.

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: “Όταν παίζεις καλά, όλοι σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Το μόνο που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία και τότε η απόφασή μου ήταν να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα επέστρεψα στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα