Μπλατ: "Σκέφτομαι ν' αποσυρθώ από την προπονητική"

O  προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ
O προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ισραήλ ότι σκέφτεται ν' αποσυρθεί από την προπονητική.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στις 6 Οκτωβρίου την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο 60χρονος προπονητής σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel 12 του Ισραήλ υποστήριξε ότι σκέφτεται ν' αποσυρθεί από την προπονητική.

"Σκέφτομαι ν' αποσυρθώ", τόνισε ο Αμερικανοισραηλινός σε απόσπασμα που της εκπομπής που δημοσιεύεται από την ισραηλινή σελίδα One. Ολόκληρη η τηλεοπτική εκπομπή με τη συνέντευξή του θα προβληθεί το απόγευμα της Παρασκευής (1/11, 18:00).

Ο Μπλατ είχε αναλάβει τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν.

Με μια πραγματικά συγκλονιστική επιστολή που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων, ο Ντέιβιντ Μπλατ αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Αυγούστου το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.

"Διαγνώστηκα με Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που αλλάζει με πολλούς τρόπους την ποιότητα σου και την ικανότητά σου να κάνεις ακόμη και τις βασικές λειτουργίες με τρόπους που πάντα σου φαίνονταν φυσιολογικοί" ανέφερε ο 60χρονοςτεχνικός, που εξήγησε ότι θέλει να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους.

Πηγή: 

sport24.gr

SHARE:

24Media Network