Ντουμπάι: Ανίκητος ο Τζόκοβιτς – Επικράτησε στον τελικό του Τσιτσιπά

Ντουμπάι: Ανίκητος ο Τζόκοβιτς – Επικράτησε στον τελικό του Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε έναν μέτριο Στέφανο Τσιτσιπά και κατέκτησε τον 5ο του τίτλο στο Dubai Championships συνεχίζοντας ακάθεκτος και αήττητος ένα ονειρικό 2020.

Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ο Γκαέλ Μονφίς έφτασε πιο κοντά από κανέναν στο να οδηγήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη φετινή του ήττα με τα τρία χαμένα match points που είχε στον ημιτελικό της Παρασκευής, αλλά, αφού απέδρασε από εκεί, ο 32χρονος θρύλος δεν θα έχανε αυτόν τον τίτλο,

Με μια, σχεδόν, αψεγάδιαστη εμφάνιση, πολύ καλύτερη από αυτή του ημιτελικού κόντρα στον Γάλλο, ο Serbinator κέρδισε ελεγχόμενα έναν μέτριο Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3, 6-4 για να φτάσει στο 5ο του τρόπαιο στα Εμιράτα!

Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της φετινής σεζόν στο τουρ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με το τέλειο ρεκόρ του 18-0 έχοντας κερδίσει, ήδη, τρία τρόπαια (ATP Cup, Australian Open, Dubai)!

Τρομερός ο Σέρβος στον τελικό του Σαββάτου, πολύ καλύτερος από τη μέτρια εικόνα που έδειξε κόντρα στον Μονφίς την Παρασκευή απέναντι σε έναν Τσιτσιπά που μόνο σε λίγες στιγμές έδειξε την ποιότητα που θα χρειαζόταν για να “δει στα μάτια” τον πολύ φημισμένο αντίπαλό του.

Σύμφωνα με το Sport24.gr ο Νόλε έφτασε στον 79ο τίτλο καριέρας του που τον εδραιώνει ακόμα περισσότερο στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και “χτίζει” ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του “man to beat” φέτος στο τουρ καθώς δείχνει ικανός να συνεχίσει να κερδίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Για τον Στέφανο, αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταλήγει ηττημένος σε τελικό στο Ντουμπάι, σίγουρα περίμενε από τον εαυτό του μια καλύτερη εμφάνιση, αλλά και πάλι δεν αναιρείται το γεγονός πως έκανε δύο σπουδαίες σερί εβδομάδες στο τουρ με τον τίτλο στη Μασσαλία και τον τελικό στα Εμιράτα που τον οδηγούν σε φόρμα ενόψει της έναρξης των δύο πρώτων Masters της σεζόν σε Indian Wells και Miami. Θα παραμείνει αμετακίνητος και στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα