Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του παγκόσμιου μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του παγκόσμιου μπάσκετ
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Γκάλη την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τεράστια τιμή για το ελληνικό μπάσκετ! Ο Νίκος Γκάλης επιλέχθηκε να μπει στο Basketball Hall of Fame, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ του Basketball Hall of Fame 2017 και ανάμεσα στα διάσημα ονόματα υπάρχει και αυτό του Νίκου Γκάλη, του ανθρώπου που έβαλε το μπάσκετ σε κάθε ελληνικό σπίτι. Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δεν θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Είναι πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός! Ο “Gangster” θα μπει στο Πάνθεον των κορυφαίων στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017, για να συναντήσει τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος, αυτούς που άφησαν το στίγμα και την κληρονομιά τους σε αυτό.

Μαζί με τον Γκάλη θα μπουν στο Hall of Fame ο Tracy McGrady (δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ των τελευταίων 20 χρόνων στο ΝΒΑ), ο προπονητής του Πανεπιστημίου Kansas Bill Self, η Rebecca Lobo (μία από τις κορυφαίες μπασκετμπολίστριες όλων των εποχών), η προπονήτρια Muffet McGraw, o coach Λυκείων Robert Hughes, o πρώην παίκτης και ιδιοκτήτης των Harlem Globetrotters Mannie Jackson, o Tom Jernstedt, ο άνθρωπος που δημιούργησε τα Final Fours του NCAA, ο Jerry Krause, ο άνθρωπος που έχτισε τη Δυναστεία των Chicago Bulls και o George McGinnis (θρύλος του ABA και πρώην παίκτης του ΝΒΑ).

πηγή: Sport24

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα