"Οχι" από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

"Οχι" από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, μέσω της οποίας ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να παίξουν στην Εθνική.

Επιστολή στην ΕΟΚ έστειλαν πριν από λίγη ώρα οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα είναι μέλη της Εθνικής Ανδρών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr και του Σπύρου Καβαλιεράτου, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης ξεκαθάρισαν μέσω της επιστολής τους πως δεν επιθυμούν να παίξουν στην Εθνική. 

Ο λόγος είναι ότι, σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα με τον Ρικ Πιτίνο και πριν ο Αμερικανός συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα. 

Εν τέλει, επειδή οι διαβεβαιώσεις του Ρικ Πιτίνο δεν επαληθεύτηκαν μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” κι επειδή οι παίκτες δεν θέλουν να είναι στη μέση σε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ξεκαθαρίζουν πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν θα συμμετάσχουν στην Εθνική. 

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πρίντεζης είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2008, ο Κώστας Παπανικολάου από το 2009, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο χρόνια.

SHARE:

24Media Network