Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία οπαδών στον Ρέντη ενόψει Παναθηναϊκού
Διαβάζεται σε 1'
Αντιπροσωπεία οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε στην προπόνηση των ερυθρόλευκων την Τετάρτη (15/04), θέλοντας να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
- 16 Απριλίου 2026 08:43
Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (19/04) τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Έτσι, σε μια προσπάθεια να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων, οπαδοί των Πειραιωτών έδωσαν το παρών στην προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη (15/04).
Αντιπροσωπεία οπαδών του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, θέλοντας να ενισχύσουν τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ ενόψει της κρίσιμης μάχης με το τριφύλλι.