Ολυμπιακός: Στο γήπεδο μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει και έχουν αρνητικό τεστ

Ολυμπιακός: Στο γήπεδο μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει και έχουν αρνητικό τεστ
shutterstock

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης πως δικαίωμα εισόδου στο "Καραϊσκάκης" τη νεά σεζόν θα έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι καθώς και όσοι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο και έχουν αρνητικό τεστ 14 ημέρες πριν την είσοδο στο γήπεδο.

Δύο ημέρες μετά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν από πλευράς της διοίκησης του Ολυμπιακού που σηματοδότησε και την πρώτη απόπειρα επιστροφής στην κανονικότητα, οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν και σε μία σειρά από διευκρινίσεις αναφορικά με τα άτομα που θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο “Καραϊσκάκης”.

Όπως μάλιστα αναφέρουν, σύμφωνα με το Sport24.gr, βάσει της ενημέρωσης που έχουν από τις αρμόδιες αρχές, η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται μόνο από φιλάθλους που είτε θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε θα έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι

2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα