Ολυμπιακός: Τα 25.000 ευρώ από το πρόστιμο αφορούν υβριστικά συνθήματα

Ολυμπιακός: Τα 25.000 ευρώ από το πρόστιμο αφορούν υβριστικά συνθήματα
Eurokinissi

Με πρόστιμο 38.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Παναθηναϊκό, εκ των οποίων τα 25.000 είναι για υβριστικά συνθήματα.

Το πρόστιμο της EuroLeague στον Ολυμπιακό είναι κάτι που έχει συζητηθεί και όπως φαίνεται από την ανάλυση του ποσού των 38.000 ευρώ, μόνο ένα μικρό μέρος της ποινής αφορά στην συμπεριφορά των οπαδών προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην είσοδο και στην έξοδό του από τον εσωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε τρεις καταγγελίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο ΣΕΦ. Η πρώτη για την είσοδο του Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με τους πράσινους, μόλις ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” βγήκε από τη φυσούνα, οργανωμένοι του Ολυμπιακού με διαπιστεύσεις κλωτσούσαν, έβριζαν και απειλούσαν, καθώς και ότι εκείνη την ώρα η αστυνομική δύναμη ήταν μικρή.

Στη δεύτερη οι άνθρωποί της υποστήριξαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχθηκε νέα επίθεση κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και η τρίτη ότι 50 οργανωμένοι με τα καρτελάκια που κινούνταν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού έκαναν ντου στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ακόμη μέσα.

Η έκθεση της EuroLeague αναφέρει πως “έγινε προσπάθεια επίθεσης στον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ όπως και μία προσπάθεια να γίνει επίθεση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού”. Με άλλα λόγια δεν θεωρεί πως υπήρξε επίθεση, αλλά προσπάθεια για κάτι τέτοιο. 

 Η EuroLeague, λοιπόν, έβαλε πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το υπόλοιπο ποσό είχε να κάνει με υβριστικά συνθήματα, καπνογόνα και χρήση λέιζερ. Και το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού ποσού (25.000) αφορά στα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των ερυθρολεύκων. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα