Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Σουντανί, σε έξι μήνες η επιστροφή του

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Σουντανί, σε έξι μήνες η επιστροφή του

Ο Χιλάλ Σουντανί υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες.

Όπως αναμενόταν, έγινε η επέμβαση στο δεξί πόδι του Χιλάλ Σουντανί. Ο Χρήστος Θέος, γιατρός του Ολυμπιακού, ήταν αυτός που ανέλαβε να χειρουργήσει τον Αλγερινό επιθετικό στο νοσοκομείο “Metropolitan”, με το οποίο άλλωστε υπάρχει συνεργασία.

Όπως αναφέρει και η σχετική ενημέρωση: "Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος, υποβλήθηκε σήμερα ο Χιλάλ Σουντανί, από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, στο νοσοκομείο Metropolitan".

Σύμφωνα με το Sport24, ο Σουντανί θα αρχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του και μια πρώτη εκτίμηση, τον θέλει να επιστρέφει σε έξι μήνες. Θυμίζουμε πως είναι η δεύτερη φορά που κάνει επέμβαση στους χιαστούς του. Την πρώτη, το Νοέμβρη του 2018 στο αριστερό του πόδι. Δεκαπέντε μήνες μετά, έρχεται στο άλλο του πόδι, το δεξί.

Από το νοσοκομείο αναμένεται να περάσουν και οι συμπαίκτες του, ώστε να του δείξουν τη συμπαράστασή τους και το ενδιαφέρον τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο
SHARE:

24Media Network