Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικό video στα μάτριξ για τα θύματα στη Θύρα 7 και στα Τέμπη

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικό video στα μάτριξ για τα θύματα στη Θύρα 7 και στα Τέμπη
Youtube

Ένα ανατριχιαστικό video, αφιερωμένο στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, έπαιξε στα μάτριξ του Καραϊσκάκης λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι των δύο ομάδων.

Το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει και αυτό το μήνυμα ήθελαν να βροντοφωνάξουν το βράδυ της Κυριακής (1/12) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να συνεργάζονται για την δημιουργία ενός video που προβλήθηκε στα μάτριξ του γηπέδου Καραϊσκάκης λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι κορυφής.

Κεντρικά πρόσωπα στο video ήταν η κ. Πόπη Κανελλοπούλου, μητέρα του Γιάννη Κανελλόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, καθώς και ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν στο μοιραίο πούλμαν στην τραγωδία των Τεμπών το 1999.

Μέσα από το video αυτό, μίλησαν αμφότεροι για τους νεκρούς φιλάθλους και έστειλαν μήνυμα για το σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε όλοι στη μνήμη τους, με την ευχή να μη θρηνήσουμε στο μέλλον άλλα θύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24, πριν από τη σέντρα, τα δύο κεντρικά πρόσωπα της δράσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δύο ομάδες, δίπλα από τους αρχηγούς και εν συνεχεία άφησαν δίπλα από τον πάγκο των δύο ομάδων δύο φανέλες σε κάδρα όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες που έγιναν οι δύο τραγωδίες, η φράση “Ποτέ Ξανά” και οι αριθμοί 21+6.

Στο καλύτερο στιγμιότυπο της βραδιάς, η κ.Κανελλοπούλου είχε εγκάρδια συνομιλία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ενώ λίγο πριν είχε μιλήσει και με τον άρχοντα της αναμέτρησης, τον Ισπανό διαιτητή Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα