Ολυμπιακός: Την Παρασκευή λύνει την εκκρεμότητα με την ΕΕΑ

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή λύνει την εκκρεμότητα με την ΕΕΑ
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε για την Παρασκευή τη διαδικασία αδειοδότησης του Ολυμπιακού, λόγω του χρέους που υπάρχει προς το ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν ότι αυτό θα διακανονιστεί άμεσα με τη νέα διοίκηση του Σταδίου.

Για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου πήρε παράταση η εξέταση του φακέλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την αδειοδότηση για τη συμμετοχή του, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, σύμφωνα με  το Sport24.gr. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετέθεσε για μία μέρα την εξέταση του φακέλου των ερυθρολεύκων καθώς υπάρχει σε εκκρεμότητα το χρέος προς το ΣΕΦ από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο διακανονισμός με την πλευρά του Σταδίου, δεν ήταν εφικτός τις προηγούμενες ημέρες, διότι η διοίκηση του Σταδίου είχε παραιτηθεί από τον Ιούλιο  αφού δεν είχε αναλάβει ακόμη η νέα διοίκηση. Κάτι  που έγινε πριν από λίγες ημερες. Ηδη άρχισε η διαδικασία διακονισμού (δόθηκαν σήμερα 100.000 ευρώ) με τη νέα διοίκηση και τις επόμενες ώρες θα κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα κι η δεύτερη ομάδα θα ξεκινήσει δίχως προβλήματα την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα