Ολυμπιακός: Yπογράφει τη Δευτέρα ο Παπασταθόπουλος

Ολυμπιακός: Yπογράφει τη Δευτέρα ο Παπασταθόπουλος
ⓒ 2019 Frank Augstein/ Associated Press

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα βρεθεί τη Δευτέρα (25/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Εδώ και μερικές μέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται με την οικογένειά του στην Ελλάδα, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ. Η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ τον έστελναν στη Λάτσιο, είχε ήδη δώσει τα χέρια με τον Μεσσήνιο.

Ο 33χρονος στόπερ συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους”, έκανε αποδεκτή την πρόταση που του έγινε και τη Δευτέρα (25/1) ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, για τα οποία θα λάβει σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ, με μπόνους επίτευξης στόχων (κατάκτηση Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, πρόκριση στους ομίλους του Champions League, πρόκριση στους ομίλους του Europa League).

Όπως αναφέρει το Sport24, ο διεθνής στόπερ θα κάνει πρώτα από τα καθιερωμένα εργομετρικά και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ομάδας, όπου πιθανότατα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος χειρίστηκε με τέτοιο τρόπο την υπόθεση, ώστε να φτάσει σε deal με έναν από τους σπουδαιότερους αμυντικούς που έβγαλε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει προτάσεις στα χέρια του από αρκετές ομάδες. Μία από αυτές ήταν και η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή (24/1), μέσω της οποίας εξήγησε γιατί “ναυάγησε” το story με τον Καλαματιανό ποδοσφαιριστή.

Ο Σωκράτης δεν θέλησε να περιμένει άλλο, να αφήσει ο χρόνος να κυλήσει ώστε να κλείσει σε ομάδα την τελευταία στιγμή. Άλλωστε και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο βρέθηκε πολύ κοντά στη Νάπολι, αλλά ο χρόνος που απέμενε για να ολοκληρωθεί το deaλ με την Άρσεναλ ήταν ελάχιστος, με αποτέλεσμα να μείνει στους Λονδρέζους.

Τη Δευτέρα (25/1), λοιπόν, ο Παπασταθόπουλος θα ντυθεί και τυπικά στα “ερυθρόλευκα” και θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στη χώρα μας σε συλλογικό επίπεδο για πρώτη φορά μετά το 2008. Έφυγε 21 ετών και γυρίζει 33.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον ίδιο, με την αξιολόγησηπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα