Ώρα μηδέν για τη συνάντηση των Big 4: Έτσι θα καθίσουν στο τραπέζι

Ώρα μηδέν για τη συνάντηση των Big 4: Έτσι θα καθίσουν στο τραπέζι

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τις σκέψεις των διεθνών συνομοσπονδιών για τη συνάντηση των Big 4. Τα δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο και ο κίνδυνος για Grexit.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Αλαφούζος είναι θετικοί, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει να μάθει πρώτα την ατζέντα της συνάντησης και στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Oπως αναφέρει το Sport24.gr οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA, εφόσον υπάρξει καταφατική απάντηση και από τον Ιβάν Σαββίδη και κλειστεί το ραντεβού, προτίθενται να αφήσουν αρχικά μόνους τους 4 ισχυρούς άνδρες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (το πιθανότερο είναι ότι θα παραστεί και ο μεταφραστής του Ιβάν Σαββίδη), προκειμένου να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς και να καταγράψουν τις διαφωνίες τους.

Εν συνεχεία, θα συμμετάσχουν στη συνάντηση και δύο εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών. Ο ένας εξ αυτών εκτιμάται ότι θα είναι ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ για το δεύτερο πρόσωπο δεν υπάρχει για την ώρα συγκεκριμένη πληροφορία. Το παραπάνω σενάριο είναι το επικρατέστερο σήμερα, στο ενδεχόμενο ωστόσο που υπάρξουν σοβαρές ενστάσεις, δεν αποκλείεται το εν λόγω πλαίσιο να αναπροσαρμοστεί.

ΝΑΥΑΓΙΟ = GREXIT

Τι θα συμβεί όμως στο ενδεχόμενο που δεν πραγματοποιηθεί το ραντεβού και η κρίση μεγαλώσει; Η απάντηση είναι μονολεκτική και αδιαπραγμάτευτη από τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA: “Grexit”. Την ίδια απάντηση δίνουν και στο ενδεχόμενο που πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση, αλλά δεν καταστεί εφικτό να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των τεσσάρων.

Εν ολίγοις, το μήνυμα που στέλνουν οι διεθνείς συνομοσπονδίες είναι συγκεκριμένο και απόλυτα σαφές: “βρείτε τα” ειδάλλως “τέλος τα ψέματα”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο σίριαλ μας επιφυλάσσει αρκετά και ενδιαφέρονται επεισόδια το επόμενο διάστημα και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα έχει happy end.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα