Παίκτης της Σάλκε που θεωρήθηκε νεκρός το 2016, εμφανίζεται πλέον ζωντανός!

default image

Μία σοκαριστική ιστορία έβγαλε στο φως η "Bild", με άλλοτε ταλέντο της Σάλκε που είχε θεωρηθεί νεκρός το 2016 σε τροχαίο, να αποδεικνύεται πως είναι ζωντανός και διαμένει εδώ και έναν χρόνο στην Γερμανία.

Μία απίστευτη και σοκαριστική ιστορία έβγαλε στο φως της δημοσιότητας στη Γερμανία η “Bild” σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sport24.gr. Συγκεκριμένα ο Hiannick Kamba εθεωρείτο ένας αρκετά ταλαντούχος δεξιός φουλ μπακ και είχε δείξει τα διαπιστευτήριά του στην Bundesliga A-Youth, παίζοντας μαζί με τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ.

Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε πως στις 9 Ιανουαρίου 2016 έχασε τη ζωή του, έχοντας εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Κινσάσα (γεννημένος στο Κονγκό), ήταν λογικό ο κόσμος του ποδοσφαίρου να στενοχωρηθεί ιδιαίτερα με αυτή την απώλεια. Πόσο μάλλον και η σύζυγός του, στην οποία μάλιστα στάλθηκε και πιστοποιητικό θανάτου του εκείνη την εποχή. Όλα αυτά όμως έρχονται να ανατραπούν τώρα, με την γερμανική “Bild” να φιλοξενεί δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο Kamba είναι ζωντανός και μάλιστα το 2018 αιτήθηκε να μπορέσει να επιστρέψει στην Γερμανία.

Όπως υπογραμμίζει το γερμανικό μέσο “επέστρεψε στην Γερμανία για να πει την πραγματική ιστορία για το πώς έμεινε χωρίς χρήματα, χαρτιά ή κινητό, εξαιτίας των άλλων ανθρώπων που εμπλέκονταν στον ατύχημα”. Η Bild επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μικροσκόπιο και η πρώην σύζυγός του, με τις αρχές να την ελέγχουν για την περίπτωση ασφαλιστικής απάτης μετά από το θάνατο του πρώην παίκτη της Σάλκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα