Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού- Στον “αέρα” το ματς με τον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού- Στον “αέρα” το ματς με τον Αστέρα

Σε απόλυτο "συναγερμό" βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, καθώς ο κορονοϊός "διείσδυσε" πλέον και στο "Γ. Καλαφάτης". Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, στον "αέρα" το ματς με τον Αστέρα.

Μετά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών απ’ την Covid-19 και παραμένει εδώ και λίγες ημέρες στη Βραζιλία -χωρίς να μπορεί να αναχωρήσει από τη Φορταλέζα, προτού “καθαρίσει” ο οργανισμός του από τον ιό- κατά τον επανέλεγχο που έγινε με νέα σειρά εξετάσεων το Σάββατο (2/1) στον Παναθηναϊκό, προέκυψαν -σύμφωνα με πληροφορίες- τέσσερα κρούσματα κορονοϊού εντός των ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού”!

Αν και το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League προβλέπει την αναβολή αγώνα από πέντε κρούσματα και πάνω, με δεδομένο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στο εσωτερικό των “πράσινων” είναι στο όριο, καθιστά πολύ αμφίβολη την διεξαγωγή του κυριακάτικο (3/1, 15:00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι “πράσινοι” θα κάνουν ακόμη μία σειρά από τεστ στις 10 το πρωί της Κυριακής (3/1), για να φανεί (μέσω ενός ακόμη πιο «επικαιροποιημένου» ελέγχου), αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός αργεί να “φανεί” στις εξετάσεις (ακόμη και στο μοριακό έλεγχο) κι “εμφανίζεται” στα τεστ των “προσβληθέντων” μετά την τρίτη μέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα