Παναθηναϊκός: Η μόνη ομάδα που διαφώνησε με τη διακοπή της EuroLeague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εμφανίστηκε αρνητική με το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής της EuroLeague από τη στιγμή που δεν έχει εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος στην EuroLeague ολοκληρώθηκε, με την εισήγηση του Ζόρντι Μπερτομέου περί οριστικής διακοπής να βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων κι από εκεί να προκύπτει η απόφαση για το φινάλε της σεζόν 2019/20.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, κι αφού πρώτα έκανε τη δική του εισήγηση για το θέμα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague ζήτησε από τις έντεκα ομάδες - μετόχους να τοποθετηθούν για το θέμα. Κι εκεί παρουσιάστηκε σημαντική σύγκλιση απόψεων, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ αυτής της σκέψης, δεδομένου ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες για επιστροφή στην δράση ήταν πάρα πολλά.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, η μοναδική ομάδα που στη διαδικασία της συζήτησης τάχθηκε κατά της οριστικής διακοπής ήταν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μία θέση που εκφράστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν παρών στην τηλεδιάσκεψη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να καταγραφεί πως δεν επρόκειτο για ομόφωνη απόφαση περί διακοπής της φετινής σεζόν.

Οι πράσινοι εξήγησαν ότι δεν έχουν εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα, γι' αυτό και εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Οι υπόλοιπες δέκα ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague συμφώνησαν με τον Ζόρντι Μπερτομέου, κι έτσι προέκυψε η απόφαση για την οριστική διακοπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague.

SHARE:

24Media Network