Παναθηναϊκός: Με Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Παναθηναϊκός: Με Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Η Ντνίπρο θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 25-26 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι στις 1-2 Αυγούστου το δεύτερο.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε αντίπαλο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο.

Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς στις 1-2 Αυγούστου.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου θα διενεργηθεί πριν από τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού και γι’ αυτό θα συμμετάσχει και ο Παναθηναϊκός. Για να συμβεί αυτό, οι “πράσινοι” θα μπουν στην κληρωτίδα ως ζεύγος μαζί με τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό.

Ο συντελεστής στο συγκεκριμένο μπαλάκι θα είναι εκείνος του ισχυρού, ήτοι της Νντίπρο και το ζευγάρι τοποθετείται στους ανίσχυρους.

Σημειώνεται ότι στους ισχυρούς υπάρχουν ήδη Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ και στους ανίσχυρους η Στουρμ και η Μπάτσκα Τοπόλα.

Οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό

Ο δευτεραθλητής Ελλάδας αρχίζει την ευρωπαϊκή πορεία του από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Σε αντίθεση με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, δεν έχει εξασφαλισμένους ομίλους του Europa Conference League, αλλά μία πρόκριση θα του είναι αρκετή για διασφάλιση ευρωπαϊκού μέλλοντος μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αν τα καταφέρει στο πρώτο εμπόδιο, τότε προχωρά στον 3ο προκριματικό και έχει μπροστά του τα playoffs, πάντα στα μονοπάτια μη πρωταθλητών. Αν δεν προχωρήσει από τον 2ο προκριματικό του Champions League, τότε συνεχίζει στον 3ο προκριματικό του Europa League και από εκεί πάει στα playoffs είτε του Europa League (αν προκριθεί) είτε του Europa Conference League (αν αποκλειστεί).

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί αρχικά στις 25-26 Ιουλίου, κατόπιν στις 1-2 Αυγούστου (κλήρωση στις 21 Ιουνίου) και αν προκριθεί, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου στις 8-9 Αυγούστου και το δεύτερο στις 15 του μήνα (κλήρωση στις 24 Ιουλίου). Αν οι “πράσινοι” φτάσουν στα playoffs (κλήρωση στις 7 Αυγούστου), τότε θα αγωνιστούν στις 22-23 Αυγούστου πρώτη φορά και 29-30 του μήνα τη δεύτερη για το “εισιτήριο” των ομίλων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα