ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στα Πηγάδια

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στα Πηγάδια

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα κάνει rotation στον αγώνα με την Ξάνθη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και θέλει να πάρει την νίκη στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, o πρώτος ημιτελικός της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα αναγκάζει τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει αλλαγές προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του από την μια και ενεργοποιήσει και άλλους παίκτες του από την άλλη.

Όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου ο Λέο Μάτος που έμεινε στον πάγκο στον αγώνα πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ, ενώ δεν αποκλείεται ο  με το Γιόζιπ Μίσιτς να προωθηθεί και πάλι σε ρόλο οργανωτή.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί διεκδικεί μια θέση βασικού και λογικά θα την πάρει ενώ και ο  Τσούμπα Άκπομ ερίζει για τη θέση  στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου.

Οι αλλαγές που θα κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα αποτελέσουν και ένα δείγμα για τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τους ερυθρόλευκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα