ΠΑΟΚ για σκεπτικό ΕΕΑ: “Νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας”

ΠΑΟΚ για σκεπτικό ΕΕΑ: “Νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας”
MotionTeam

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτηση στα social media, σχολίασε το σκεπτικό της ΕΕΑ, υποστηρίζοντας πως "οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι", ενώ αποκάλυψε πως "σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις".

Τη Δευτέρα η ΕΕΑ δημοσίευε το σκεπτικό, 84 σελίδων, και εξήγησε πώς κατέληξε ότι υπάρχει θέμα πολυιδιοκτησίας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Άμεση ήταν η αντίδραση του Δικεφάλου, ο οποίος με ανάρτηση στα social media, σχολίασε το σκεπτικό της ΕΕΑ, υποστηρίζοντας πως “οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι”, ενώ αποκάλυψε πως “σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις”, όπως γράφει και το Sport24.gr

“Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…”, ήταν το σχόλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα