Παρί – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Άνοιξε λογαριασμό ο Μέσι, πήραν τη νίκη οι Γάλλοι

Παρί – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Άνοιξε λογαριασμό ο Μέσι, πήραν τη νίκη οι Γάλλοι

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι με τον Λιονέλ Μέσι να ανοίγει λογαριασμό με τους Γάλλους με ένα γκολ μετά από ωραία συνεργασία με τον Εμπαπέ. Οι Άγγλοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το σκορ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Με το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με την Παρί οι Γάλλοι κέρδισαν 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον πρώτο όμιλο. Οι Άγγλοι είχαν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι τουλάχιστον για να ισοφαρίσουν και δικαιούνταν ένα γκολ. Παρόλα αυτά έφυγαν από το Παρίσι χωρίς ούτε έναν βαθμό σε μια δύσκολη εβδομάδα για αυτούς με τρία σερί εκτός έδρας ντέρμπι σε Αγγλία και Champions League.

Το ματς ήταν αρκετά ενδιαφέρον με ωραίες φάσεις και για τις δύο ομάδες και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το 2-0 από τον Αργεντινό καθώς από το 74′ και μετά όταν ο Μέσι πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Όπως αναφέρει το SPORT24, Παρί μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μπόρεσε μάλιστα να πάρει προβάδισμα στο 8′ με ένα τέρμα που ήρθε από τον Γκέιγ και όχι από κάποιον αστέρα της όπως οι Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος φορ έκανε την παράλληλη πάσα προς το ύψος του πέναλτι με τον Βραζιλιάνο να κάνει τσαφ και τη μπάλα να φτάνει στον Γκέιγ ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Άγγλοι άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και να απειλούν την εστία του Ντοναρούμα στο ντεμπούτο του στο Champions League με τους Γάλλους. Στο 26′ μάλιστα η Μάντσεστερ Σίτι έχασε διπλή ευκαιρία με δύο δοκάρια σε δύο δευτερόλεπτα. Ο Στέρλινγκ πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έφτασε στον Μπερνάρντο Σίλβα ο οποίος από κοντά σε κενή εστία σούταρε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, πότε με τους Ζοάο Κανσέλο, πότε με τον Μπερνάρντο Σίλβα να απειλούν τον Ντοναρούμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με τον Ιταλό να αποκρούει ότι πήγαινε προς την εστία του. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντε Μπρόινε στο 37′.

Η Παρί απάντησε στο 38′ όταν σε μια όμορφη αντεπίθεση τελικός αποδέκτης ήταν ο Ερέρα ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Έντερσον να διώχνει σε κόρνερ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Ερέρα, Μέντες, Γκέιγ (90′ Ντανίλο), Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Μαχρέζ Γκρίλις, Στέρλινγκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα