Πελέ: Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου – “Θα το αντιμετωπίσω με χαμόγελο”

Πελέ: Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου – “Θα το αντιμετωπίσω με χαμόγελο”
Ο Πελέ AP/Kirsty Wigglesworth

Ο Πελέ με μήνυμά του στο Instagram αποκάλυψε πως το Σάββατο υποβλήθηκε σε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. Τόνισε πως θα δώσει αυτή τη μάχη με χαμόγελο.

Το Athletic αποκάλυψε πως ο Πελέ βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες έξι μέρες για άγνωστο λόγο. Αυτόν τον λόγο αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θρύλος με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οπως σημειώνει το Sport24.gr ο Πελέ ανέφερε πως το περασμένο Σάββατο (4/9) χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που δέχθηκε και τόνισε πως θα αντιμετωπίσει αυτό το “ματς” με χαμόγελο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πελέ

“Φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό για το γεγονός ότι νιώθω καλά και που επέτρεψε στον Δρ. Φάμπιο και τον Δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Το περασμένο Σάββατο χειρουργήθηκα για έναν ύποπτο όγκο στο παχύ έντερο. Ο όγκος αποκαλύφθηκε στα τεστ που έκανα την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω τις μεγάλες νίκες στο πλευρό σας. Θα αντιμετωπίσω αυτό το ματς με χαμόγελο στο πρόσωπο, με αισιοδοξία και χαρά που περιτριγυρίζομαι από αγάπη απ’ την οικογένειά μου και τους φίλους μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα