Πετρούνιας: “Ειλικρινέστατη συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για τη δήλωσή μου”

Πετρούνιας: “Ειλικρινέστατη συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για τη δήλωσή μου”
Eurokinissi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε συγγνώμη απ' όλους τους Έλληνες για τη δήλωσή του όσον αφορά στις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση που έκανε στο περιθώριο ενός κοσμικού event για το κίνημα MeToo στον χώρο του αθλητισμού.

“Έχω πει πολλές φορές πως οι Έλληνες είναι η δύναμή μου και έχουν δίκιο για την δήλωσή μου. Ζητάω συγγνώμη” ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ειλικρινέστατα συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, έχουν κάθε δίκιο, την είδα κι εγώ ξανά την δήλωσή μου”.

Την ίδια, ώρα εξέφρασε τη στήριξη του σε θύματα βίας: “Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί βία είναι απολύτως ξεκάθαρη”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιονίκης είχε δηλώσει: “Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα ‘φώτα’ και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό”.

Λίγες ώρες μετά θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική δήλωση και να τοποθετηθεί μέσω Instastory, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία, είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη» ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version