Πετρούνιας για φιάσκο ΕΡΤ: Αφήστε τη μετάδοση, πάμε για το 2ο χρυσό μετάλλιο

Πετρούνιας για φιάσκο ΕΡΤ: Αφήστε τη μετάδοση, πάμε για το 2ο χρυσό μετάλλιο
Λευτέρης Πετρούνιας AP

Σκεπτόμενος ως γνήσιος πρωταθλητής, ο Λευτέρης Πετρούνιας αφήνει πίσω του το φιάσκο της ΕΡΤ και κάνει focus στην κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου.

Πίσω του θέλησε να αφήσει το φιάσκο της μη μετάδοσής του από την ΕΡΤ της προσπάθειάς του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Σε νέο tweet του, ο Ελληνας χρυσός Ολυμπιονίκης ενημέρωσε ότι προκρίθηκε ως πρώτος και δήλωσε έτοιμος για ένα νέο χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε: “Σε περίπτωση που δεν το είδατε τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος.Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά!Πάμε δυνατά Ελλάδα μου”.

Mετά τον αγώνα του Σάββατο, ο Πετρούνιας δήλωσε τα εξής στο Sport24.gr:

Ήταν ένα επεισοδιακό τριήμερο. Από την τελευταία φορά που μιλήσαμε την ίδια ημέρα στο πόντιουμ το βράδυ ‘φούσκωσε’, βγήκε μια φλεγμονή μεγάλη, όχι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί. Είναι μάλλον κάτι που οφείλεται στο ταξίδι, στην πίεση, στο βαρομετρικό, που μπήκαμε γρήγορα στις προπονήσεις. Η επίσημη προπόνηση έχει πολύ μεγάλο φορτίο και ήταν μόλις 2,5 ημέρες μετά το ταξίδι και μάς έβγαλε μια φλεγμονή και την επόμενη ημέρα ξύπνησα και δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου. Ακολούθησε πολλή θεραπεία, νεύρα. Ήταν ένα πράγματα περίεργο με τον προπονητή μου. Να προσπαθώ να του εξηγήσω τι νιώθω, να προσπαθεί να καταλάβει, να καταλάβουμε έγινε, γιατί ήμουν μια χαρά. Εν τέλει σήμερα ήρθα, είμαι πολύ καλύτερα, δεν είμαι καλά ακόμη, ήρθα και ήμουν 100% συγκεντρωμένος.

Είχα δει τον Κινέζο και ήξερα τι ακριβώς έπρεπε να κάνω. Αυτό είναι το προβάδισμα που έχω σε σχέση με εκείνον. Εκείνος όταν βλέπει τι έχω κάνει κρασάρει, οπότε εκεί ποντάρω στον τελικό, γιατί τώρα πρώτα θα με δει να αγωνίζομαι και μετά θα εκτελέσει γιατί όλα είναι λίγο στρατηγική. Είμαι χαρούμενος. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να περάσω και δεν νομίζω ότι κανείς θα με βγάλει από την πρώτη θέση. Δεν έκανα καν ζέσταμα. Είδα τους κρίκους, τα φώτα, τα σύρματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα