Σάκκαρη – Χάλεπ 2-0: Ασταμάτητη η Μαρία, στις “4” του Kremlin Cup

Σάκκαρη – Χάλεπ 2-0: Ασταμάτητη η Μαρία, στις “4” του Kremlin Cup

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα, αποδείχθηκε ανώτερη από τη Σιμόνα Χάλεπ και παίζοντας εξαιρετικό τένις επικράτησε της Ρουμάνας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Kremlin Cup.

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Σιμόνα Χάλεπ και εξασφάλισε μία θέση στα ημιτελικά του Kremlin Cup, παίρνοντας μία άνετη πρόκριση απέναντι στη Ρουμάνα πρωταθλήτρια με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο πρώτος στόχος της παρουσίας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (No7 στον κόσμο) στο Kremlin Cup επετεύχθη, αφού η 26χρονη εξασφάλισε την παρουσία της στο WTA Finals, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού το διάστημα 10-17 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Σάκκαρη έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4, κάνοντας και δύο μπρέικ, ενώ πήρε και τρία σερί game. Το ίδιο δυναμικά μπήκε και στο 2ο σετ, έφτασε στο 5-1, αλλά η Ρουμάνα τενίστρια επέστρεψε, δυσκολεύοντας το έργο της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας. Η Σάκκαρη όμως, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην κατάκτηση του 2ου σετ με 6-4.

Πήρε το εισιτήριο για τις “4” της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξάντροβα (23/10, 14:00, COSMOTE SPORT 9 HD και LIVE στο SPORT24), Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη. Αν η 26χρονη φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και τον κατακτήσει θα ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα