Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Η Μαρία λύγισε στον τελικό του Ουάσιγκτον Open από την 19χρονη Αμερικανίδα

Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Η Μαρία λύγισε στον τελικό του Ουάσιγκτον Open από την 19χρονη Αμερικανίδα
H Μαρία Σάκκαρη AP

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων αγώνων και έτσι ηττήθηκε 2-0 σετ από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του Ουάσιγκτον Open.

Ούτε τώρα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά της WTA αφού ηττήθηκε 2-0 από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του Ουάσιγκτον Open.

Η Σάκκαρη, όπως αναφέρει το SPORT24, δεν μπόρεσε να πιάσει το επίπεδο των προηγούμενων αγώνων της, έκανε πολλά αβίαστα λάθη σε κρίσιμα σημεία και δεν είχε σταθερότητα στο σερβίς της κάτι που πλήρωσε.

Έτσι, η Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Γκοφ και τη Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης πριν ταξιδέψει στο Μόντρεαλ.

Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Γκοφ η οποία με γρήγορα break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0.

Η Σακ κράτησε το σερβίς της και έπειτα έκανε εκείνη με τη σειρά της break για να μειώσει σε 3-2. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στην Αμερικανίδα η οποία πήρε τα επόμενα τέσσερα games για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-2.

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε ιδανικά το δεύτερο σετ με break και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Η Γκοφ απάντησε με το ίδιο νόμισμα, αλλά η Σακ με νέο break πήρε ξανά προβάδισμα με 3-2.

Όπως όμως συνέβη στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει άλλο game και έτσι η Γκοφ με 6-3 έκλεισε το δεύτερο σετ και τον τελικό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα