Σοκάρει ο προπονητής της Φενέρ: “Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι, βοηθοί και παίκτες μου έχουν τραυματιστεί”

Διαβάζεται σε 2'
Εισβολή των οπαδών της Trabzonspor στο γήπεδο
Εισβολή των οπαδών της Trabzonspor στο γήπεδο DHA/AFP

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ σε δηλώσεις του στηλίτευσε τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρ και αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους τραυματίες των επεισοδίων ήταν και ο γιος του.

Πρωτοφανή σκηνικά εκτυλίχθηκαν στην Τραπεζούντα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε για το τουρκικό πρωτάθλημα, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε μέλη και ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι σκηνές χάους που επικράτησαν στο γήπεδο της Τράμπζον, με τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ να παίζουν ξύλο με οπαδούς, κάνουν το γύρο του κόσμου και έχουν προκαλέσει σοκ.

Όπως αναφέρει το SPORT24, τα απίστευτα επεισόδια σχολίασε ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Ισμαΐλ Καρτάλ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, αλλά είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Είμαι ένα άτομο που μεγάλωσε στους δρόμους, δεν είμαι όμως άνθρωπος που προκαλεί. Είμαι παιδί της Μαύρης Θάλασσας κι ένας άνθρωπος που υπηρετεί το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω.

Θα προσπαθήσω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και τον ώμο, όχι όμως κάτι σπουδαίο. Μάζεψα αρκετά μπουκάλια από το γήπεδο απόψε. Αρκετοί από τους βοηθούς μου και ορισμένοι παίκτες μου έχουν πρησμένα σαγόνια και σκισμένα χείλη. Το κεφάλι του γιου μου επίσης είναι πρησμένο. Τον χτύπησαν. Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί όλο αυτό…”.

Προηγουμένως ο Καρτάλ κατήγγειλε ότι κάποιο αντικείμενο χτύπησε το κεφάλι ποδοσφαιριστή του στο 60ο λεπτό και θα έπρεπε το παιχνίδι να διακοπή: “Οι διαιτητές προσπάθησαν να ολοκληρώσουν υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο γήπεδο και στο τέλος κερδίσαμε. Εν συνεχεία οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεχθήκαμε επιθέσεις στους διαδρόμους των αποδυτηρίων. Εύχομαι να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες εικόνες.“.

Ξεκινάει έρευνα το υπουργείο Εσωτερικών

Εν τω μεταξύ το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτότητα των χούλιγκαν, που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με επικίνδυνα “πολεμοφόδια” και προκάλεσαν αυτά τα απίστευτα επεισόδια, από τα οποία κατά τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα