Στις 19 Μαρτίου η μεγάλη εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ

Στις 19 Μαρτίου η μεγάλη εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ

Μία σπουδαία βραδιά αναμένεται να ζήσουν όσοι βρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ με τίτλο "...από τον πρωταθλητισμό των γηπέδων, στον πρωταθλητισμό της ζωής...".

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ διοργανώνει μία λαμπρή εκδήλωση στις 19 Μαρτίου με θέμα μία βιωματική αθλητική εμπειρία με τίτλο “…από τον πρωταθλητισμό των γηπέδων, στον πρωταθλητισμό της ζωής…”

Μεταξύ των παρευρισκομένων θα είναι σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και όχι μόνο. Στην εκδήλωση, μάλιστα, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι: Γιώργος Βασιλειάδης (Υφυπουργός Αθλητισμού), Σπύρος Καπράλος (Πρόεδρος της ΕΟΕ), Βασιλική Μιλλούση (Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών), Λευτέρης Πετρούνιας (Χρυσός Ολυμπιονίκης), Παύλος Καγιαλής (Χάλκινος Ολυμπιονίκης), Χρήστος Βολικάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας), Γιώργος Δασκαλάκης (Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan), Πάνος Μπόλλας (Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ).

Τη σκηνοθεσία της μεγάλης βραδιάς έχει αναλάβει ο Λευτέρης Γιοβανίδης, την παρουσία ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Μπουλούκος και τον συντονισμό η Εργασιακή Ψυχολόγος, Χριστίνα Νικολοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα