Στις 7 Ιουλίου “We Are All Bros”

Στις 7 Ιουλίου “We Are All Bros”

Στις 7 Ιουλίου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: Τρέχουμε μαζί με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, στον συμβολικό αγώνα "AntetokounBros 5K Run" για καλό σκοπό.

Στις 7 Ιουλίου στις 20.00 ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μας προσκαλούν να τρέξουμε μαζί τους στο “AntetokounBros 5K Run“, ένα συμβολικό αγώνα δρόμου ενάντια σε όλα τα εμπόδια και τις διακρίσεις. 

Οι AntetokounBros, μέσα από το δικό τους παράδειγμα ζωής, μεταδίδουν το μήνυμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, θέλοντας να ενθαρρύνουν τους νέους να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους. Φέτος βγάζουν το παιχνίδι έξω από τα γήπεδα μπάσκετ, και το φέρνουν στους δρόμους της Αθήνας με έναν αγώνα δρόμου για καλό σκοπό.

Ο αγώνας ξεκινά από τα Σεπόλια, στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα που ο Γιάννης έκανε τα πρώτα του βήματα και τώρα φέρει το θεαματικό graffiti που τον αναπαριστά, και ολοκληρώνεται έξω από το Καλλιμάρμαρο, όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η διαδρομή μοιάζει πολύ με τη διαδρομή των αδελφών Αντετοκούνμπο που ξεκίνησαν από μια ταπεινή γειτονιά στα Σεπόλια, και, κάνοντας αυτό που αγαπάνε, τον αθλητισμό, ξεπέρασαν τις δυσκολίες και έφτασαν στην κορυφή.

 

Το AntetokounBros 5K Run έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς, πέρα από το όραμα των αδελφών να ενθαρρύνουν τους νέους να δημιουργήσουν μια ανοιχτή κοινωνία χωρίς σύνορα και διακρίσεις, στηρίζει το έργο του ΜΚΟ Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου»: Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στον αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΜΚΟ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει στο myrace.gr/antetokounbros.html και θα θα ολοκληρωθούν με την συμπλήρωση 3.500 συμμετοχών. Κάθε δρομέας θα παραλάβει ένα starter pack, το οποίο περιλαμβάνει το επίσημο T-Shirt της διοργάνωσης, το νούμερο εκκίνησης (bib number) καθώς και το τσιπ χρονομέτρησης.

Είμαστε όλοι αδέλφια: Αυτή είναι η στάση των AntetokounBros απέναντι στη ζωή και το μήνυμα που θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο. Η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, η σκληρή δουλειά και η αγάπη για τον αθλητισμό είναι οι κινητήριες δυνάμεις για τον Γιάννη και τον Θανάση, και μ’ αυτές τις αξίες θέλουν να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το μεγάλο αγώνα, παιδιά 16 έως 18 ετών του ΜΚΟ αλλά και του αθλητικού συλλόγου Τρίτωνα στα Σεπόλια, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με αθλητές και προπονητές της Nike για να προετοιμαστούν. Ήδη η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας κι εκεί βρέθηκαν η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, ο Πρωταθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων Κωνσταντίνος Γκελαούζος και η youtuber I Mikri Ollandeza για να μιλήσουν στα παιδιά για την αξία του αθλητισμού και της πίστης στους στόχους.

Στο πλαίσιο του “AntetokounBros 5K Run”, η Nike προσκαλεί όλους τους δρομείς να υποστηρίξουν την «Κιβωτό του Κόσμου» συμμετέχοντας στην πρόκληση τρεξίματος 34K στο Nike Run Club App, διανύοντας 34 χλμ σε ένα μήνα για να ξεκλειδώσουν το σήμα We Are All Bros. Μόλις ξεκλειδωθούν 10.000 σήματα, η Nike θα προσφέρει 10.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η εφαρμογή Nike Run Club είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store ή το Google Play.

Ο αγώνας “AntetokounBros 5K Run” πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ και αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα του Γιάννη και του Θανάση, για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Λάβετε κι εσείς μέρος στο συμβολικό αγώνα δρόμου & διαδώστε το μήνυμα της αλληλεγγύης και ενότητας, παρέα με τους Γιάννη & Θανάση Αντετοκούνμπο.

#ANTETOKOUNBROS #WEAREALLBROS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα