Στίβος: Χωρίς κατάταξη η Στεφανίδη στην Καλιφόρνια

Στίβος: Χωρίς κατάταξη η Στεφανίδη στην Καλιφόρνια
Η πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη Eurokinissi Sports

Η Κατερίνα Στεφανίδη, σε έναν αγώνα που δεν θύμιζε σε πολλά αυτούς που έχομε συνηθίσει, δεν πήρε κατάταξη στο επί κοντώ των γυναικων αφού είχε τρία άκυρα άλματα στα 4,46μ.

Σε έναν αγώνα που δεν θύμιζε σε πολλά αυτούς που έχομε συνηθίσει, το Inspiration Games της Ζυρίχης συμμετείχε η Κατερίνα Στεφανίδη, γράφει το sport24. Η διοργάνωση, που ανήκει στη σειρά Diamond League έγινε σε επτά στάδια με τη συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών.  

Σε κάθε αγώνισμα συμμετείχαν τρεις αθλητές, ο καθένας από διαφορετικό στάδιο. Η Στεφανίδη πήρε θέση εκκίνησης στο Mt Sac Antonio College στην Καλιφόρνια, ωστόσο δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρεις άκυρες στα 4,46 μ., ύψος όπου επέλεξε να μπει στον αγώνα. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ είναι από τις αθλήτριες, που όχι μόνο τους αρέσει η συμμετοχή, αλλά ο παλμός του αγώνα και της εξέδρας, που σήμερα έλειπαν από την ιδιαίτερη αυτή διοργάνωση.  

“Πήγαμε πρώτη φορά στην μεγάλη φορά με τα μεγάλα κοντάρια και δεν βρήκα ρυθμό. Το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό, αλλά είναι αλλιώς όταν είσαι σε ένα γεμάτο στάδιο με άλλες αθλήτριες και αλλιώς μόνη μου”, είπε η Στεφανίδη για την παρουσία της στη διοργάνωση και συμπλήρωσε: “Νομιζω δεν θα με πείραζαν οι άδειες εξέδρες, έστω αν είχα στο ίδιο στάδιο έναν επι επικοντιστή ή μια επι επικοντίστρια μαζί μου, θα λειτουργούσα εντελώς διαφορετικά”. Η Στεφάνιδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της και παράλληλα θα προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων της, ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει.

 Στο επί κοντώ μετείχαν ακόμη η Σάντι Μόρις και η Αντζέλικα Μπένγκτσον. Η Αμερικανίδα πήρε τη νίκη με άλμα στα 4,66 μ., ενώ η Σουηδέζα πέρασε το 4,46 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Η Μόρις στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,76 μέτρα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version