Stoiximan Basket League: Οι δωδεκάδες Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού για το Game 3

Διαβάζεται σε 1'
Stoiximan Basket League: Οι δωδεκάδες Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού για το Game 3
EUROKINISSI

Δείτε τους 24 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Τελικοί Stoiximan Basket League 2023/24, πράξη τρίτη. Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (0-2) και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (10/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για το Game 3 της σειράς.

Δείτε τις δωδεκάδες των δύο ομάδων, σύμφωνα με το SPORT24:

Η δωδεκάδα του Εργκίν Αταμάν: Τζέριαν Γκραντ, Λούκα Βιλντόσα, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η δωδεκάδα του Γιώργοτ Μπαρτζώκα: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλη Λούντζη, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργο Τανούλη, Νικόλα Μιλουτίνοβ.

Εκτός θα είναι για τους πράσινους οι Δημήτρης Μωραΐτης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Εκτός για τους ερυθρόλευκους παραμένει ο τραυματίας Μουστάφα Φαλ και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα, Μόουζες Ράιτ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα