Super League 2: Αναβολή στο Δ.Σ και παράταση για τα τηλεοπτικά

Super League 2: Αναβολή στο Δ.Σ και παράταση για τα τηλεοπτικά
Στιγμιότυπο ποδοσφαιρικού αγώνα Eurokinissi Sports

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (10/10) έκτακτο Δ.Σ της Super League 2 αναβλήθηκε, καθώς παρατάθηκε μέχρι τη Δευτέρα (14/10) η προθεσμία για την πρόσκληση ενδιαφέροντος με προδιαγραφές HD κατόπιν πρότασης της ΕΡΤ.

Το Δ.Σ της Super League 2 ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη (10/10, 14:00) για το εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται σε αναστολή εδώ και μία εβδομάδα, αλλά τελικά δεν θα γίνει.

Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας ανακοίνωσε την αναβολή, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί νέα ημερομηνία. Ο λόγος ήταν η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραγωγή των ματς.

Η προθεσμία εξέπνεε την Τετάρτη (9/10), αλλά παρατάθηκε μέχρι την επόμενη Δευτέρα (14/10). Κι αυτό γιατί η ΕΡΤ ζήτησε να καλύπτονται προϋποθέσεις για High Definition κι όχι απλά για Standard Definition σε περίπτωση που οι δύο πλευρές συμφωνήσουν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανατεθούν στο ERT Sports.

Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα παραμένει υπό αναστολή και για δεύτερο διαδοχικό Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε δράση. Μία αγωνιστική έχει διεξαχθεί όλη κι όλη, αυτή της πρεμιέρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα