Το συγκινητικό "αντίο" του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Το συγκινητικό "αντίο" του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα
AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μέσω ενός συγκινητικού γράμματος στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο προπονητή της ομάδας, Κίκε Σετιέν.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (13/01) ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Κίκε Σετιέν να αποτελεί το διάδοχό του. 

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Sport24.gr, πήγε την Τρίτη (14/01) στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες του, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου είπε το δικό του, ξεχωριστό αντίο, στον κόσμο.

ADVERTISING

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο προπονητή της ομάδας. 

"Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα, 

Η περίοδος μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια από την αρχή. Σ' αυτό το διάστημα, απήλαυσα κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, πανηγύρισα νίκες και τρόπαια, αλλά επίσης υπήρξαν και κάποιες σκληρές και δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, πάνω απ' όλα θα ήθελα να ξεχωρίσω τη σχέση που ανέπτυξα με τους φιλάθλους και την καλοσύνη με την οποία με περιέλαβαν όλο το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και το Διοικητικό Συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την πρώτη ομάδα και με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο σύλλογο για την στήριξή τους και ειδικά εκείνους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα, με τους οποίους μοιραζόμαστε πολλές στιγμές τόσο στο Ciutat Esportivo όσο και στα εκτός έδρας ταξίδια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους, που είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουμε συνολικά τέσσερα τρόπαια. 

Από σήμερα, εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου τόσο στους ίδιους όσο στο νέο προπονητή της ομάδας, Κίκε Σετιέν. 

Ό,τι καλύτερο σε όλους. 

Visca Barça and Visca Catalonia.

Ερνέστο Βαλβέρδε".

24Media Network