Τελειώνει από την Εθνική ο Πιτίνο

Τελειώνει από την Εθνική ο Πιτίνο
Ο Ρικ Πιτίνο

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 επηρεάζει τη συνεργασία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο, αφού αναμένεται να μπει πρόωρο τέλος σε αυτή.

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε την Τρίτη 24 Μαρτίου την απόφαση -σε πλήρη συνεννόηση με την Κυβέρνηση της Ιαπωνίας- για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Κάτι που θα επηρεάσει επίσης, τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού Τουρνουά, οι τέσσερις όμιλοι του οποίου ήταν προγραμματισμένοι για το τέλος του Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Αυτό, όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα τη συνεργασία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου ο 67χρονος τεχνικός να καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το φετινό καλοκαίρι, για το Προολυμπιακό του Καναδά με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πριν από τέσσερις ημέρες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε επισημάνει στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 πως “θα δούμε για τον Ρικ Πιτίνο” δεδομένου ότι ακόμη εκκρεμούσαν οι αποφάσεις τόσο για το Προολυμπιακό όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες κι έφεραν τη συνεργασία των δύο πλευρών προ τετελεσμένου.

Δεδομένου όμως ότι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού μετατέθηκε, είναι σαφές πως πλέον αναμένεται να τελειώσει άδοξα η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος επικεντρώνεται πλέον στη νέα σελίδα της καριέρας του, στο Αϊόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα