Τέλος ο Έιντριαν Γκρίφιν από τους Μιλγουόκι Μπακς, ποιο είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση

Διαβάζεται σε 1'
Ο Έιντριαν Γκρίφιν
Ο Έιντριαν Γκρίφιν AP

Παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς αποτελεί ο Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος απολύθηκε λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Πρώτο φαβορί για διάδοχός του ο Ντοκ Ρίβερς.

Ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των Μιλγουόκι Μπακς. Τα ελάφια προχώρησαν στην απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, βάζοντας πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους με τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα το καλοκαίρι του 2023, διαδεχόμενος τον Μάικ Μπουντεχόλζερ.

Όπως γράφει το SPORT24, οι Μπακς έχουν ρεκόρ 30-13 (19-4 εντός έδρας και 11-9 εκτός έδρας), βρισκόμενοι στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω μόνο από τους Μπόστον Σέλτικς (34-10), ωστόσο, το μπάσκετ που έπαιζαν από την αρχή της χρονιάς ήταν κάθε άλλο παρά θελκτικό, με τον Γκρίφιν να πληρώνει το μάρμαρο, αφού δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες.

Ο Ντοκ Ρίβερς φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του head coach της ομάδας του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊνιαρόσφκι στο ESPN. Στο μεσοδιάστημα, ο Τζο Προύντι (σσ. βοηθός του Γκρίφιν) θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.

Ο 62χρονος Ρίβερς έχει κοουτσάρει τους Ορλάντο Μάτζικ (1999-2003), τους Μπόστον Σέλτικς (2004-2013), τους Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-20) και τους Φιλαντέλφια Σίξερς (2020-2023), κατακτώντας ένα πρωτάθλημα με τους Κέλτες το 2008.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα