“Θα σου κόψουμε τα δάχτυλα με πένσα”: Η απειλή διαρρηκτών στον Άσλεϊ Κόουλ μπροστά στα παιδιά του

“Θα σου κόψουμε τα δάχτυλα με πένσα”: Η απειλή διαρρηκτών στον Άσλεϊ Κόουλ μπροστά στα παιδιά του
Ο Άσλεϊ Κόουλ AP

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες για τη διάρρηξη στην έπαυλη του Άσλεϊ Κόουλ το 2020. Οι διαρρήκτες τον απείλησαν μπροστά στα παιδιά του.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη διάρρηξη στην έπαυλη του Άσλεϊ Κόουλ τον Ιανουάριο του 2020.

Σύμφωνα με το SPORT24, η συμμορία των μασκοφόρων έκανε επιδρομή πριν από περίπου δύο χρόνια στην πολυτελή κατοικία του άλλοτε μπακ της Άρσεναλ και της Τσέλσι και απέσπασε τιμαλφή αξίας περίπου 4,2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες έκλεψαν ρολόγια όπως επίσης κινητά, μετρητά, μια τσάντα Gucci, ακουστικά και ένα έξυπνο κλειδί BMW.

Ο 41χρονος Άγγλος βρισκόταν στην οικία του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα όχι μόνο απειλήθηκε, αλλά τον έδεσαν.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προέκυψαν από τη δίκη, οι ληστές απείλησαν τον Κόουλ πως θα του κόψουν τα δάχτυλα με πένσα μπροστά στη σύζυγο και στα παιδιά του.

Το ζευγάρι άκουσε κάποια στιγμή νωρίς το βράδυ έναν θόρυβο, με τον Κόουλ να ζητά από τη σύζυγό του να καλέσει την αστυνομία. Εκείνη κρύφτηκε σε μία ντουλάπα και κάλεσε από εκεί την άμεση δράση, μέχρι να την ανακαλύψει ένας εκ των ληστών και να τη μεταφέρει στην κρεβατοκάμαρα, όπου βρισκόταν ο Κόουλ γονατισμένος και δεμένος πισθάγκωνα.

Όταν οι διαρρήκτες ρώτησαν τον παλαίμαχο Άγγλο πού έχει τα κοσμήματα και πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, εκείνος απάντησε πως δεν υπάρχει τίποτα, με αποτέλεσμα να τους εξοργίσει και ένας από αυτούς να τον πιάσει από τον λαιμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα