Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Mexican Open ο Στέφανος

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Mexican Open ο Στέφανος
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του επί του Κατσάνοφ Peter Dejong / ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εκπληκτικό αγώνα απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, νίκησε 2-0 σετ (6-1, 6-3) και προκρίθηκε στον τελικό του Mexican Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ.

Στον τελικό του Mexican Open προκρίθηκε ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο πρωταθλητής μας, όπως αναφέρει το SPORT 24σ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, τον νίκησε με 2-0 σετ (6-1 και 6-3 τα γκέιμ) και θα αντιμετωπίσει για το τρόπαιο τον Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεβ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε στο Μεξικό όντας στο νούμερο ένα του ταμπλό και ως το φαβορί για το τρόπαιο. Στον ημιτελικό βρήκε απέναντι του έναν αθλητή ο οποίος έκανε τρομερές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε αποφασισμένος από την αρχή του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και με ένα αψεγάδιαστο σετ έκανε εύκολα το 1-0 με 6-1. Ο Μουσέτι έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, πήρε ιατρικό ταιμ άουτ, εμφανίστηκε καλύτερος στο δεύτερο σετ, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό.

Με υπομονή στο παιχνίδι του ο Τσιτσιπάς έκανε δύο break στο έβδομο και ένατο game του σετ και έκλεισε το ματς κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-3. Ο Στεφ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 winners, ενώ είχε μόλις 11 αβίαστα λάθη.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον πρώτο του φετινό τελικό και 13ό συνολικά της καριέρας του και θα διεκδικήσει τον έκτο του τίτλο και τον πρώτο σε 500άρι τουρνουά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα