Τζον φαν Σιπ: "Δεν αποκλείω μελλοντικές προσκλήσεις και άλλων παικτών στην Εθνική"

Τζον φαν Σιπ
Τζον φαν Σιπ AP

Ο Τζον φαν Σιπ αναφέρθηκε στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Φινλανδία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για προσκλήσεις και άλλων παικτών στο μέλλον.

Ο Τζον φαν Σιπ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στις κλήσεις ενόψει των αγώνων με Αρμενία (15/11) και Φινλανδία (18/11), στην προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα, στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τελευταίες εμφανίσεις, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσκαλέσει και άλλους ποδοσφαιριστές στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή:

ADVERTISING

"Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει".

Πηγή: 

Sport24

SHARE:

24Media Network