Βασιλειάδης για ΟΑΚΑ: “Δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνουμε όμως και μελέτη”

Βασιλειάδης για ΟΑΚΑ: “Δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνουμε όμως και μελέτη”
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης Eurokinissi

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την ταλάντωση της κερκίδας στο ΟΑΚΑ λέγοντας ωστόσο πως θα υπάρξει ενδελεχής έρευνα με πρώτο μέλημα την ασφάλεια των θεατών.

Έρευνα σε βάθος για τη στατικότητα της εξέδρας στο ΟΑΚΑ μετά το βίντεο που δείχνει την έντονη ταλάντωση της από πρόσφατο αγώνα της ΑΕΚ, διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αφού όπως τόνισε αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των θεατών. Μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 ο κ.Βασιλειάδης είπε πως από την πρώτη αυτοψία των μηχανικών στο στάδιο δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα οφθαλμοφανές, ωστόσο θα διενεργηθεί και η απαραίτητη μελέτη.

Όπως, σημείωσε στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος για να κλείσει το πάνω διάζωμα του σταδίου λέγοντας παράλληλα πως “θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες αστραπιαία για να είμαστε 100% σίγουροι”.

Παράλληλα σημείωσε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα, αφού έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας για το σκοπό αυτό και με την Περιφέρεια Αττικής να έχει εξασφαλίσει και τα απαραίτητα κονδύλια. Τόνισε δε ότι βρέθηκαν και τα σχέδια του στεγάστρου, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε επίσης και για τη μέχρι στιγμής πορεία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και εξέφρασε την ικανοποίησή του: “Αν και ακόμα είναι νωρίς, αποκαθίσταται η στοιχειώδης κανονικότητα. Το πολύ θετικό είναι παρατηρείται μία τάση να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και αυτό παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα επέστρεψε, εν μέρει, στν ανοιχτή τηλεόραση. Επίσης αυξάνεται η θεαματικότητα των αγώνων, όπως δείχνουν και τα νούμερα της ΕΡΤ. Δουλεύει και το μοντέλο των ξένων διαιτητών ενώ διασφαλίσαμε και την ισονομία στις μετακινήσεις. Είναι, νομίζω, στο χέρι των ιδιοκτητών να διαφυλάξουν αυτό το περιβάλλον και στη συνέχεια”.

Ολες οι δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα