7η Δ.Ε.Α. (Mέρος Α’)

7η Δ.Ε.Α. (Mέρος Α’)
girlsdeaa12507s

Πήγαμε στην 7η Δ.Ε.Α. και σας παρουσιάζουμε πρώτα τα κορίτσια της έκθεσης!!! (hot inside)

Το AUTO 24 επισκέφθηκε την έκθεση και είδε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα!Τα περίπτερα των εταιρειών μεγαλόπρεπα και με ξεχωριστή σχεδίαση, κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη αμείωτο!Σε προσεχές θέμα του AUTO 24 (τις επόμενες μέρες) θα σας παρουσιάσουμε πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από τον Ανατολικό Αερολιμένα του Ελληνικού!Προς το παρών δείτε φωτογραφίες με τα κορίτσια που για άλλη μια φορά ομόρφυναν με την παρουσία τους τα περίπτερα των εταιρειών!
Εμείς θα σας υπενθυμίσουμε ότι:1. Η Έκθεση από τις 12 έως 20 Μαΐου, θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 μ2. Τα εισιτήρια πωλούνται στα Ταμεία της ‘Εκθεσης από Σάββατο 12 Μαΐου καθημερινά από τις 10:00 π.μ. εως τις 10:00 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Ενήλικες: 9€ και παιδιά έως 12 ετών 5€3. Η πρόσβαση στην Έκθεση
Με δικό σας Ι.Χ. αυτοκίνητοΓια τους επισκέπτες που θα επισκεφθούν την έκθεση με δικά τους Ι.Χ. αυτοκίνητα, θα υπάρχει parking 7.000 θέσεων μέσα στη πίστα του αεροδρομίου. Σήμανση θα υπάρχει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα της ανόδου και της καθόδου.προς / από την είσοδο της έκθεσης

προς / από τους χώρους στάθμευσης

προς / από την έξοδο της έκθεσηςΕπίσης, η ΕΧΡΑ για να διευκολύνει τη πρόσβαση του κοινού στους χώρους στάθμευσης, θα διαθέσει λεωφορεία (shuttle buses), με αφετηρία την είσοδο και την έξοδο της Έκθεσης, που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς τους χώρους του parking.
Με μέσα μαζικής μεταφοράςΣτη περίπτωση που οι επισκέπτες θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η EXPA θα διαθέσει ιδιωτικά λεωφορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης που θα συνδέουν με τακτικά δρομολόγια την είσοδο / έξοδο της έκθεσης με τα κομβικά σημεία που εξυπηρετούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, στάσεις ΟΑΣΑ). Για τη διευκόλυνσή σας, ενημερωθείτε για τα δρομολόγια από τους πίνακες που ακολουθούν καθώς και από τις ιστοσελίδες Αττικό Μετρό και ΟΑΣΑ.Η διάθεση των λεωφορείων είναι ευγενική προσφορά του Ομίλου Επιχειρήσεων ΤΣΟΚΑΣ.
Διαδρομές μετρό

Ομόνοια (ανταπόκριση με ΗΣΑΠ) – Αγ. Δημήτριος

διάρκεια: 13’

συχνότητα: 2-5’ Δευτέρα έως Παρασκευή / 7-10’ Σάββατο & ΚυριακήΣύνταγμα – Αγ. Δημήτριος

διάρκεια: 9’

συχνότητα: 2-5’ Δευτέρα έως Παρασκευή / 7-10’ Σάββατο & ΚυριακήΑεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Σύνταγμα

διάρκεια: 41’

συχνότητα: 30’ όλες τις ημέρεςΣταθμός Λαρίσης – Αγ. Δημήτριος

διάρκεια: 16’

συχνότητα: 2-5’ Δευτέρα έως Παρασκευή / 7-10’ Σάββατο & Κυριακή
Μετεπιβίβαση από σταθμό Μετρό «Αγ. Δημήτριος»Λεωφορεία

α3 – Ακαδημία – Γλυφάδα (Ευρυάλη) μέσω Βουλιαγμένης

β3 – Ακαδημία – Γλυφάδα (Καραχάλιου) μεσω Λ. ΒουλιαγμένηςΣτάση 28: στροφή Σούρμενων (επί της Λ. Βουλιαγμένης)

Στάση 13: Αθηνάς (σταθμός μετρό «Αγ. Δημήτριος)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα