Ακρόπολις. Προηγείται ο Loeb, δεύτερος ο Solberg

Ακρόπολις. Προηγείται ο Loeb, δεύτερος ο Solberg

Η αυριανή, τελευταία ημέρα του εφετινού ράλι Ακρόπολις θα είναι αυτή που θα κρίνει τον νικητή με τον Loeb , που προηγείται να εμφανίζεται σαν φαβορί. Όμως έχει έναν εξαιρετικά υπολογίσιμο αντίπαλο, τον Solberg.

Τα πάντα είναι ανοικτά. Το εφετινό Ακρόπολις εξελίσσεται σε ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών με τον Sebastien Loeb (Citroen DS3) να τερματίζει με την ολοκλήρωση του τρίτου σκέλους 10,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Peter Solberg (Ford Fiesta WRC).

Έτσι, τα πάντα είναι ανοικτά και αύριο (Κυριακή), τελευταία ημέρα του αγώνα αναμένεται συναρπαστική μάχη μεταξύ των δύο οδηγών για τη νίκη.

Ο Jari Matti Latvala στην 14η ειδική του αγώνα (Κλένια – Μυκήνες) χτύπησε άσχημα το Ford σε ανάχωμα, κατέστρεψε τον δεξιό πίσω τροχό και στην προσπάθειά του να τερματίσει ο τροχός έσπασε με αποτέλεσμα να χάσει 3 λεπτά για να τον αλλάξει. Έτσι, έμεινε στην 4η θέση, πέσω από τον Hirvonen με το δεύτερο Citroen DS3.

Το σημερινό σκέλος έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τα πληρώματα, όπως την δυνατή βροχή το απόγευμα. Από το πρωί ο καιρός ήταν μουντός στην Πελοπόννησο με ελάχιστο ήλιο. Η βροχή προκάλεσε κάποια προβλήματα στα πληρώματα λόγω της λάσπης αλλά και του γλιστερού οδοστρώματος.

Οι δηλώσεις των πρώτων.

1 LOEB Sébastien - ELENA Daniel

«Ο Solberg ήταν πολύ γρήγορος. Θα δώσουμε μάχη αύριο. Δεν ήμασταν τυχεροί με τη βροχή στην προηγούμενη, αλλά και σε αυτήν την ειδική. Θα δούμε αύριο πώς θα είναι οι συνθήκες.»

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo

«Δεν ήταν όπως ήλπιζα ο ρυθμός, οι συνθήκες. Είμαστε, ωστόσο, ευχαριστημένοι. Πολύ γλιστερή η τελευταία ειδική σε κάποια σημεία. Προσπάθησα να μην κάνω λάθη, ώστε να γυρίσω πίσω.»

3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με τρία φρένα. Οι φουρκέτες ήταν δύσκολες, γιατί δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω χειρόφρενο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Ας συγκεντρωθούμε για αύριο.»

4 SOLBERG Petter - PATTERSON Chris

«Φανταστικά. Δεν πήρα ρίσκο. Ήλπιζα να κάνω κάποιον καλό χρόνο. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό. Είμαι ευχαριστημένος. Ίσως η διαφορά να είναι 6 δλ. στο τέλος της ημέρας.»

SHARE:

24Media Network